Time flies when you’re having fun.

Lieve Donateurs,

WAT gaat de tijd snel! De opnames van het hoorspel ‘The Daysies en het mysterie van de verdwenen stem’ zijn net achter de rug. Wij zijn ontzettend gelukkig met onze geweldige cast.

Even een reminder…

‘The Daysies en het mysterie van de verdwenen stem’ is het eerste verhaal uit een hoorspelserie voor kids van 9+ over 2 stoere meiden, Deez & Daisy, die allebei zangeres willen worden in een band. Zonder het te weten blijken zij deel uit te maken van een geheime missie.

Jullie zijn vast benieuwd welke acteurs de personages in dit spannende avontuur een stem hebben gegeven…

De pers had er al lucht van gekregen en zo waren
The Daysies al in het nieuws.

AD 3 december 2018

The one and only Barry Hay frontman en zanger van de Golden Earring heeft zijn prachtige donkere stem geleend aan De Manager.

Populaire bassist van The Daysies, Joep,wordt ingesproken door voice-over en stemacteur pur sang Jakob Krabbé. Jakob’s stem is dagelijks te horen op radio en tv. In het hoorspel is Jakob ook te horen als rrrazende reporter Ferry Famous.

De altijd coole drummer Rozzie-Splash wordt ingesproken door Comedian, acteur en presentator, Harry Glotzbach. Harry is in het hoorspel ook te horen als De Brigadier met onvervalste Amsterdamse tongval.

Harry Glotzbach

Tom, nerd en gitarist wordt ingesproken door (musical) talent Bauke van Boheemen (Mary Poppins, Kruimeltje en Dik Trom) Bauke spreekt ook de rol in van Olivier, de zoon van de pushende moeder.

De pushende moeder? De Wattus? …

De zeer belangrijke gastrol van knotsgekke ‘pushende moeder’ wordt ingesproken door Celia van den Boogert. Celia is een veelzijdige en zeer ervaren actrice. Celia is regelmatig te horen in diverse hoorspelen. Ook was zij te zien in diverse tv-series zoals Koefnoen, Flikken Rotterdam, Celblok H, Vuurzee, Moordvrouw, Divorce, Bobby en de Geestenjagers… you name it ;D.

Natuurlijk is een luisteravontuur niet compleet zonder geluidseffecten en muziek.

De ruwe montage wordt momenteel afgerond door Frans. Daarna volgt het proces van het zoeken naar spannende geluidseffecten, toffe muziek, en het inzingen van de hitsong. De titel kunnen we wel alvast verklappen.

‘Bloos Blozer Bloost’

Er wordt keihard gewerkt om het hoorspel in zijn meest ultieme vorm zo snel mogelijk aan jullie te kunnen laten horen.

We moeten jullie nog even om geduld vragen.

Tot de volgende update,

Liefs Julia & Laura

Julia, Laura en Celia