The Daysies

Een super cool hoorspel voor kinderen!

Vroeger zaten mensen gekluisterd aan de radio voor het hoorspel. Hoorspelen in Nederland zijn bijna zo oud als de radio zelf (1924) maar dit betekent niet dat ze ouderwets zijn. Integendeel radiodrama is springlevend en volop in beweging.

Een hoorspel gaat veel verder dan een luisterboek  Je wordt als luisteraar meegenomen in het verhaal door alle geluiden, effecten, verschillende personages en de muziek! Julia & Laura maken een hoorspelserie voor kinderen, maar dan in een modern jasje.  De verhalen gaan over Deez & Daisy die samen in het bandje The Daysies zingen. Met de band reizen zij de hele wereld over en beleven zo hele spannende avonturen. Maar de band is geen gewone band, zij werken in het geheim voor GUOOC. (Grown Ups Out of Control) Een geheim genootschap dat  kinderen overal ter wereld helpt. Dat doen zij samen met de andere bandleden, met Tom, Joep en Rozzie Splash,  Poppy de kat en De manager strijden zij tegen onrecht.  Humor en avontuur staan voorop en natuurlijk loopt het altijd goed af.

Iedereen is druk, druk, druk dit geldt ook voor kinderen. Met de avonturen van The Daysies op je oren kun je je gedachten verzetten en je laten meeslepen door de verhalen naar een andere wereld. Heerlijk voor in de auto, in de trein, op vakantie, op het strand en gewoon voor thuis. 

The Daysies is een spannende avonturenserie voor kinderen vanaf 9 jaar.